suomeksi

Nimeni on Antti Johansson. Asun Helsingissä yhdessä avovaimoni kanssa. Työskentelen päihde- ja mielenterveysyksikössä lastensuojelun alaisuudessa oleville nuorille.

Nykyään valokuvaus on minulle vakava harrastus. Ostin ensimmäisen kameran (Canon 400d) 2007. Vähitellen tämän jälkeen valokuvauksesta on muodostunut minulle tapa tutkia ympäristöäni. Uskon, että juuri tästä syystä suhtaudun valokuvaukseen suurella innokkuudella ja mielenkiinnolla.

Valokuvaan kaikkea minkä koen innostavaksi. Innostun meri- tai luontomaisemista, hektisestä kaupunkipanoraamasta, näyttävästä graffitista tai mielenkiintoisesta hetkestä arkielämässä. Otan kuvani pitkällä valotusajalla tai HDR:nä. Ajoittain menen dokumentaarisen kuvauksen mukana, jolloin vain räpsin kuvia arkielämästä. Dokumentaarisen kuvauksen vastapainoksi, olen utelias leikkimään myös salamoilla.

Valokuvauksen lisäksi olen innokas jälkikäsittelemään kuviani. Jälkikäsittelyn avulla pystyn korjaamaan kaikki alkuperäisen valokuvan virheet sekä korostamaan mielenkiintoisia elementtejä siinä.

Valokuvaajana tavoitteeni on pystyä kehittämään yhä vain korkealaatuisempia ja hyvin tuotettuja valokuvia. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin opiskella muiden valokuvaajien töitä. Tämä antaa niin inspiraatiota, kuin myös muistuttaa siitä, että minulla on vielä paljon opittavaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: